Partnereink

Sok szeretettel mutatjuk be vevőinknek partnerünket a MybbPrint Szobor készítő készletek gyártóját.

www.mybbprint.hu oldalon lehet a termékeiket megvásárolni.

MOST pedig róluk bővebben:

…………..

MIT ADUNK MI AMIT MÁSHOL NEM KAPSZ MEG?

Nagyon sok mindent.

Elsőre mégsem azt emelem ki, hogy MIT hanem azt, hogy ADUNK.

Mert értéket adunk. Tudom, hogy ez nem annyira megszokott de mi valóban szeretünk adni.

Adunk neked egy JÓ élményt.

Adunk neked tapasztalatot és tudást.

Adunk neked szakértelmet.

Adunk neked tiszteletet és,

adunk neked valódi kézzel fogható emléket,

Előző írásomban kifejtettem mire kell figyelned ha szobor vagy lenyomat készítő terméket vásárolsz.

Csak ismétlés képen az egyik legfontosabb:nézd meg, hogy azt kapod e amire számítasz. Illetve nézd meg, hogy azt kapod e amit ígér a terméket árusító webáruház.

A csomagolás, a leírás vagy a reklámszöveg nem mindig fedi a valóságot. Sőt, rossz tendencia, hogy az ár – ez mint valami szent grál – lenyomása érdekében egyre nagyobb csalásokat követnek el.

Olyan ez mint az olaj szőkítés vagy a téglaporral kevert fűszerpaprika.

Nagyon egyszerű: nem az van a csomagolásban ami a leírásban szerepel, ezért a vevő nem fog olyan szép szobrot készíteni otthon mint amit remélt.

 

ADUNK NEKED EGY JÓ ÉLMÉNYT.

 Túlzás nélkül vállalom, ez a MybbPrint legfontosabb célja.

Élmény legyen a szoborkészítőket és a lenyomat készítőket használni. Arról nem is beszélve, hogy élmény legyen a végeredményt is kézbe venni, nézegetni még sok-sok évig.

Nagyon sok dologból tevődik össze az említett élmény.

 •  A vásárlás jó hangulatú,
 • a termék gyorsan megérkezik,
 • a csomagolás csinos,
 • a leírás egyértelmű,
 • az elkészítés ezért egyszerű és
 • az eredmény is csodás.

Mindez azért lehetséges mert értünk hozzá és el is tudjuk magyarázni. Azért is persze mert akarjuk, hogy neked ez az élményed meglegyen. Még akkor is ha tudjuk, sokszor a vásárlóink nem térnek vissza mert ha a kézszobor elkészült akkor ki lehet tenni a polcra és kész.

De nem ez a lényeg? Dehogynem:)

 

ADUNK NEKED TAPASZTALATOT ÉS TUDÁST.

Szintén már előző írásaimban megírtam, hogy mit értek szakmai tudás alatt. A MybbPrint termékeket nem lemásoltam valami másik szobor készítő szettről hanem kialakítottam, kikísérleteztem. Nem én találtam fel hiszen ezt a módszert ezer éve ismerik a szobrászok. Olyanná alakítottam, gyúrtam, hogy Te is használni tudd otthon a konyhádban.

Külföldön látott példákat vettem alapul és ezeket változtattam meg úgy, hogy azok hibáit kiküszöböltem, az adagolást módosítva babákra specializáltam. Utána olyan használati leírást írtam ami úgy van megfogalmazva, hogy valóban kitér a fontos részletekre. Annyira jól sikerült, hogy a konkurencia idézte is több helyen J még egy külföldön gyártott termék leírásában is találkoztam a saját mondataimmal – úgy, hogy nem is oda illett. Isteni mi?

 

Nagyon sok szobrot készítek ma is a KezesLábas Szobrászatban. Ezért is van tapasztalatom a különböző anyagokkal és a gyerekekkel.

Nagyon fontos mert minden gyerek más. Máshogy reagál például arra, ha egy langyos trutyiba dugja a szülője a kezét vagy a lábát.

Erre fel kell készíteni a szülőket de úgy általában mindenkit aki megvesz egy ilyen készletet.

 

ADUNK NEKED SZAKÉRTELMET.

 Nem csak a termékben használt alapanyagok minősége fontos. Sok olyan szakmai trükk van amit te nem is veszel észre csak természetesnek veszed mert ettől működik az egész.

Nem véletlen, hogy pont az a mintavevő edény van a csomagban.

 

 • optimális a mérete
 • puha a fala és így könnyebb fogni majd belőle kiszedni a formát
 • felfele szélesedik, könnyen kiborítható a kész forma
 • átlátszó, látod, hol a baba lába és esetleg ha hozzáér a falhoz tudsz rajta módosítani
 • ha már nem kell csak ki kell szelektálnod

Az sem véletlen, hogy a fa talapzat 10×15-cm méretű. A felhasznált víz ajánlott hőmérséklete is fontos tapasztalatok alapján alakult ki. Az alapanyagok minősége nem csak azért fontos mert:

 

 • tiszta és bababarát
 • könnyű vele dolgozni, nem csomósodik
 • maradandó lesz a kész szobor

hanem azért is mert minden téren minőséget képvisel a MybbPrint márkanév és nem engedünk ebből.

 ADUNK NEKED TISZTELETET.

Minden fent leírt elvünket azért tartjuk fontosnak és azért tartjuk be mert tiszteljük a vevőinket. Nem hazudunk nekik a minőségről, a termékek tartalmáról és az áráról.

A Kéz és Lábszobor készítő készlet 2 szoborhoz 14 évig 5490 ft-ba került. Idén emeltünk egy kicsit az árán mert mára minden megdrágult. Azért volt lehetséges megtartani az árakat mert folyamatosan kerestük a lehetőségeket, hogy az emelkedő árak mellett ne kelljen árat emelnünk.

Ezért olyan elégedettek a vevőink. 16 év alatt kaptunk rengeteg elismerő üzenetet, nyilvános véleményt és csillagot. Nagyon köszönjük ez úton is azoknak akik megosztották ezt veletek és velünk.

 

ADUNK NEKTEK VALÓDI KÉZZEL FOGHATÓ EMLÉKET.

 Elsőre paradoxonnak hangozhat de ott van például a szó, hogy „emlékmű”. Rögtön nem olyan furcsa az ha egy emlék kézzel fogható. Gyermekeink apró kora szentimentális emlékké válik az idők során. Egy ilyen kis lenyomat vagy kézszobor, lábszobor szentimentális emlékeket ébreszthet bennünk majd akkor is amikor már a gyermekeink – a kis maszatos manók, totyogó törpék és gurgulázva nevető lánykák – nagyok és okosak és szépek és önállóak tehát utálatosak és kamaszok lesznek.

EZT ADJUK NEKTEK.

 

MybbPrint

www.mybbprint.hu